Arrangér en Gel Blaster-kamp i haven

Vandkamp i haven
Arrangér en Gel Blaster-kamp i haven
Henrik Andersen
-
24/03/2023
-

Har du hørt om de nye Gel Blasters? Hvis ikke, så bør du læse op på lektien. Gel Blasters er et forholdsvist nyt fænomen, og i princippet er det et vandgevær, som dog skyder med små gelébolde i stedet for vand. Her kan du læse mere om, hvordan du arrangerer en Gel Blaster-kamp i haven.

Gel Blasters er årets modedille

Gel Blasters er blevet utroligt populære de seneste år. Det minder meget om et vandgevær, og den fungerer da også på nogenlunde samme måde. Forskellen er bare, at Gel Blasters ikke skyder med vand. Den minder på mange måde om en mellemting mellem en nerf gun og en vandpistol.

Hvis du allerede har været igennem alle de udendørsspil, som gemmer sig i skuret, så er det måske på tide at prøve kræfter med noget nyt – og her er en Gel Blaster altså den oplagte løsning. Du bør dog være opmærksom på, at de ikke er børnevenlige, og du bør derfor ikke lege med en Gel Blaster, medmindre du er fyldt 14 år.

Gelékuglerne bliver nedbrudt af sig selv

Den skyder med vandbaserede gelékugler, som er omkring 1,75 millimeter i diameter. Når de kommer i vand, absorberer de vandet, og det gør, at de vokser sig større, så de fylder omkring 8 millimeter i diameter. Det tager omkring 3-4 timer, før kuglerne når deres fulde størrelse, og det gør, at de kan indeholde meget vand.

De består nemlig af 99% vand, og samtidig er de let bionedbrydelige, så du behøver ikke at tænke på at rydde op efterfølgende. En Gel Blaster er derfor perfekt til at lege med udenfor på en varm sommerdag. Når du bliver skudt af en Gel Blaster, kan du mærke det, men det gør bestemt ikke ondt, og du skal derfor kun bruge beskyttelsesbriller.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!